26 Mayıs 2014 Pazartesi

Aksesuarlarla Odalarınızı Renklendirin

2014 yılı pek çok kişi için birbirinden güzel aksesuarlarla tanışma yılı olacak diyebiliriz. Tasarımcıların ve dekoratörlerin birbirinden yaratıcı ve çılgın tasarımları sayesinde insanlar artık evlerinde çok daha özgür stillere sahip olabiliyorlar. Geleneksel koltuk takımları veya yatak odalarının yerine çok daha modern çizgiler sahip, daha az eşyayla daha şık örüntü kazanılan evler geldi. Mobilya kalabalığı yerine, sade ve şık dekoratif aksesuarlar sayesinde evlerin havaları da anında değişebiliyor.








 Örneğin bu sene bolca görülen puflar ve sandıklar hemen her evde salonlarda göze çarpıyor. Çalışma odalarındaki masaların tamamen camdan kaplı olan modelleri, masa altlarına koyulan dekoratif kitaplarla odaya çok farklı görünümler kazandırırken, yine cam masaların altına koyulan hasır sepetler ve büyük vazolar da evlerindeki şıklığa kendi yaratıcılıklarını yansıtmayı sevenlerin tercihi oluyor. Salonlarda orta sehpa yerine kullanılan puflar da bu sene çok moda. Birbiriyle aynı renge ya da farklı renklere sahip pufların yerine koyulan dergi ve kitaplar da yine dekoratif olarak kullanılıyor.
Evlerin vazgeçilmezleri arasında olan abajurlar ise nerdeyse her odada ve mekanda kendine yer bulmuş durumda. Odaların rengini, atmosferini ve havasını değiştiren abajurların hem boyutları hem de tasarımları oldukça farklı. Evinize uygun ir abajur seçimi ile, odaların rengini hareketlendirebilir veya renk uyumunu yakalamak için bu aksesuarları kullanabilirsiniz. Çiçek desenli kumaşlarla kaplı olanlar, fırfırlı abajurlar, balon modeller veya klasik tarzda olanlardan biri de sizi temsil edebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder