4 Haziran 2014 Çarşamba

Harika Tavanlar İçin Gergi Tavan Modelleri

Tavanınızı eşsiz güzellikte gergi tavan seçenekleri ile muhteşem bir yapıya dönüştürmek sizin elinizde. Yaşadığımız her ortamı muhteşem bir görünüme sahip yapmak istiyorsanız! Gergi tavan modelleri ile isteklerinizi tam anlamıyla karşılayabilirsiniz. Herhangi bir evin kalbi oturma odasıdır yani salon. Rahat ve dinlendirici bir dizayn yapmak ve %100 sahibinin karakterini yansıtan tavan ve duvarlar oluşturmak için gergi tavan ideal bir malzemedir. Eğer varsa küçük bir bütçeniz oturma odası dekorasyonu için, çatlamaz, renkli mükemmel düz bir yüzey ile tüm kusurları gizleyen kullanışlı bir salon tavanı elde edebilirsiniz.


Yatak Odası İçin
Siz her gün bir odada uykuya dalmak ve uyanmaktasınız. Ve bu demektir ki gözlerinizi açtığınızda ilk gördüğünüz şey tavan. Sabahları senin ruh halini düzenleyecek, alışılmadık bir görünüm, farklı zevkler, renk ve doku oluşturan yatak odası gergi tavan modelleri sizin içinizi açacak.

Çocuk Odaları İçin
Ebeveynler çocuk odası için dekorasyon malzemeleri seçiminde büyük özen göstermektedir. Bunun nedeni uzun süre kullanım için mutlaka sağlıklı, ekolojik, çekici ve güveli olmasıdır. Gergi tavanlar kesinlikle zararsızdır. Tozsuz, çevre dostu, çekici ve uzun ömürlüdür. Çocuklarınıza bir sürpriz yaparak tuttukları takımın bir şampiyonluk posterini ya da tüm futbolcularının toplu bir resmini odalarının tavanına uygulayabilir, onların mutlu olmalarına sebep olabilirsiniz. Bu size kaç paraya maal olacak gergi tavan fiyatları elbetteki çocuğunuzun mutluluğu yanında bedava.



Gergi tavan çok yönlü tasarım potansiyeli sayesinde sizlere muhteşem bir özgürlük sunuyor, basit, düz tavan, eğimli eğri, kemerli, kubbeli, 3D, ya da dairesel olarak değişen şekillerde bu farklı sistemi çeşitli doku renkleri ile oluşturma yeteneğine sahiptir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder