28 Mayıs 2014 Çarşamba

Farklı Dekorasyon Önerileri

Evlerinize farklı bir atmosfer katmak çok da zor değil. Günümüzde pek çok uygulama sayesinde kişiler evlerinin havasını değiştiriyor ve daha modern, konforlu evlere sahip oluyor. Örneğin son yıllarda çok moda olan dekoratif duvar boyaları sayesinde teknolojinin nimetlerinden en iyi şekilde yararlanmak söz konusu. Oda duvarlarına çok farklı desenler çizmeyi kolaylaştıran baskı şekli ile kolayca bir fırça yardımıyla duvarları dekoratif bir hale dönüştürmek mümkün. Tüm evi olduğu gibi tek bir duvarı da boyayabilirsiniz.
Evlere şıklık katan bir başka unsur da salon resimleridir. Büyük veya küçük çok sayıda duvar resmi kullanarak koltuklarınızın arkasına, şöminelerinizin üstüne veya antrelerinize hareket kazandırabilirsiniz. Odalarda veya mekânlarda oluşan boşlukları değerlendirmenize de yarayan duvar resimleri hayvan figürleri, sarmaşıklar, çiçek desenleri ve çok daha fazlasını bulmak da oldukça kolay. "bkz: Duvar resimi modelleri"
İlginç fikirler edinebileceğiniz dekorasyon dergileri size uygulama konusunda daha pratik bilgiler verirken, bazı mobilya mağazaları da aldığınız eşyalar ile beraber kullanabileceğiniz çok şık duvar resimleri satıyorlar. Duvarlarına resim süslemeleri yapacağınız çocuk odaları da hem onlar için eğleneli olacak, hem de odalara şık bir görünüm katacaktır. Dekoratif aynalar ve çerçeveler de yine salon, oturma odası ve yatak odasında kullanabileceğiniz aksesuarlar arasında yer alıyor. Abajurlar ve apliklerle süslenmiş duvarlar bulunduğunuz mekanların daha samimi görünmesine yol açabileceği gibi, istediğiniz atmosferi oluşturmanıza da büyük katkılar sağlayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder