12 Mayıs 2014 Pazartesi

Yatak Odanızı Baştan Yaratın

Özellikle bayanlar bir evin dekorundan oldukça kısa sürede sıkılır. Duvar boyası olarak seçtiği boyadan bir sene sonra kurtulmak isteyebilir. Veyahut kısa bir süre içerisinde tekrar tekrar odanın içindeki mobilyaların yerlerini değiştirebilir. Çok beğenerek aldığı mobilyalardan sıkılabilir. Veya eskiyen mobilyalarını değiştirmek için yeni bir dekorasyon planı yapabilir. Yatak odasından sıkılan bayanlara farklı bir fikir verebilmek adına bazı önerilerde bulunacağız.


Eskiyen yatak odamıza daha iyi bir görünüm kazandırmak adına birçok şey yapabiliriz. Aradığımız özellikler her zaman yatak odamızın konforlu olması, şık olması, modern olması, estetik bir görünüm taşıması ve ekonomik olması olacaktır. Bu nedenle işe dolaplardan başlayabiliriz. Eski model çok kapılı ve geniş yer kaplayan dolaplar yerine sürgü sistemli kapılara sahip; askılık bölümleri, çekmeceli bölümleri, raflı bölümleri içerisine alan, kullanışlı dolaplara sahip olan bir yatak odası takımı seçebiliriz.


Aynı şekilde yatak için döşeğin karyolanın içerisine geçtiği, kenarları raflı ve çekmeceli, yuvarlak veya kare yatakları tercih edebiliriz. Hem modern bir görünüm elde ederek hem de kullanışlı bir takım sahibi olabiliriz. Yatak başlıkları için tercihimizi geniş ve kumaş kaplı puflardan yana kullanabiliriz. Yatak başımızın ardında kalan duvara odanın diğer duvarlarından farklı bir görünüm verebiliriz. Örneğin değişik tasarımlarda duvar kağıtları bu konuda bize oldukça yardımcı olacaktır. Odamızın duvarlarının rengine uyumlu şık avizeler ve abajurlar, biblolar, halılar, perdeler tercih edebiliriz. Yatağımızı pencerenin karşısına almak odaya ferah bir görüntü verebilir.

www.dekorasyon724.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder