20 Mayıs 2014 Salı

Ataşehir'de Alçıpan Hizmetleri

Alçıpan uygulamaları
Galvanizli C/U profillerden oluşan, sıva, harç, kum kireç gibi malzemelere ihtiyaç duymaksızın iç dekorasyonda kullanılan birçok uygulamaların temel adıdır. Drywall olarak tabir edilen alçıpan, kâğıt bazlı yüzeyler arasına alçı doldurularak elde edilen panellerden yapılmaktadır. Evinizin, ofisinizin tadilatı ya da tasarımı için güvenle kullanabileceğiniz alçıpan uygulamaları, sağlığa uygun ve uzun ömürlü bir kullanım sağlamaktadır.

Ataşehir'de Alçıpan Hizmetleri


Ataşehir alçıpan ustaları, kaliteli ve temiz işçilikleri ile kartonpiyer, asma tavan, bölme duvar, niş gibi uygulamaları titizlikle yaparlar. Ayrıca mekânlarınızda planladığınız dekorasyon fikirleriniz için ücretsiz keşif hizmeti de sunarlar.  Güvenilir ve tecrübeli alçıpancılarımız, dekoratif proje tasarımlarınız ile ilgili geniş bir alanda hizmet vermektedirler. Alçıpan ustalarının hizmetleri kapsamında bulunan diğer uygulamalar ise gergi tavan ve boya badana da yer almaktadır. Ustaların temiz işçilikleri sayesinde dekorasyonu yapılan alanların kullanımı sorunsuz ve uzun süreli olmaktadır. Faaliyet gösterdiğimiz uygulamalarda projelerinizi planlanan tarihte ve belirtilen süre içerisinde teslim etmekteyiz. İşlerinin ehli olan ustaların bulunduğu Ataşehir alçıpan dekorasyon, yılların tecrübesiyle sizlere daha güzel yaşam alanı ve daha kullanışlı iş ortamı sunarlar. Sizin fikirleriniz ve düşüncelerinizle birleşen deneyimlerimiz sayesinde memnun kalacağınız uygulamaları yaparken, müşteri memnuniyetini de ön planda tutmaktayız.
Ataşehir semtinde yaşıyor ve bir alçıpancı arıyorsanız, mekânınızı güvenle teslim edebileceğiniz, içinize sinen bir iş ve işçilikle dekorasyon uygulamalarınızı profesyonel ellerde, ekonomik fiyatlara ustalarımıza yaptırabilirsiniz.
Hizmet al!




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder